AMA RECAP : Crypto Infinity & KingCZ

On 21st April , we had AMA with KingCZ. We had with us the DEV of KingCZ

  1. SIMAZU YOSHIHISA

INTRODUCTION.

Q 1) Can you introduce yourself to the community?

Ans :
I’m Shimazu Yoshihisa — Dev of King CZ I am 35 years old, and currently live in Tokyo. I have 7 years of experience in the crypto market and now I have my own project — KingCZ finance.

Q2) Could you please tell us the details about KingCZ ?

Ans :
King CZ is a future NFT exchange. We are currently pre-sale our tokens to raise funds to build this exchange.
Then we will produce NFT related games and the loot from those games will be traded and auctioned on our exchange. Currently, NFT related art products do not have any official exchange, so we are the first in the field.

Q3 : Are #KingCZ on the right roadmap? What are the upcoming plans to develop the project?

Ans :
We are on the right roadmap. We are currently pre-selling our tokens to get funds to build an exchange.

We have a very strong marketing strategy, and many major industry partners are currently under contract with us. We are
very confident that our product will be released to the community in 1 to 3 months

Q4 : What currencies can buy pre-sale tokens? Why are you giving priority to the community as the first to buy.

Ans :
We only accept to buy tokens in advance with BnB — Bep20

we are community activists, so we will pre-sale with the community, equally

Q5 : Can you list a little bit about Tokenomics overview ? I see you are focusing on the African market, what do you think about the Asian market, which is very developing in terms of cryptocurrencies.

Ans :
-tokenomic:
total supply is 100,000,000,000 KCZ
-pre-sale:
45,000,000,000 KCZ
-Marketing and partners: 5,000,000,000 KCZ
-Team Dev:
7,500,000,000 KCZ
-Burned:
30,500,000,000 KCZ
-Liquidity Pancakeswap :
12,000,000,000 KCZ
We focus on all markets. The African market is where we will be placing the crypto education hub for the African community in Q4 of this year as their exposure to this market is relatively small. We see it as a potential market for the development of our crypto education model.

TWITTER QUESTIONS.

Q1 : Partnerships are crucial for Adoption, so can you tell us what partners you have currently and future partnerships?

from : @Mokthekai

Ans :
We are currently beginning the marketing promotion process with our partners.
Our upcoming partners are the popular exchanges: Whitebit and Hotbit.
They will assist us in developing our NFT exchange

Q2.Transparency is the key. Tell us describely about your team members. How many team members do you have and how many developers are working for you?
from :
@tanlongan

Ans :
We currently have 10 members.
Includes: IT, technicians, marketing team, and founding team
We have 3 devs

Q3 .Feature is the most vital thing in building project growth, a product will not develop without good feature and promotion, whatever it is good. Can you provide a list of killer features that scare your competitors over your project?
form :
@Braven990

Ans :
As you all know, NFT is a new wave in the Crypto market. NFT products do not yet have a centralized exchange. we were the pioneers, establishing NFT’s centralized exchange so that the community could exchange and auction its own NFT products.
In addition, we also produce NFT games. Game loot will be auctioned off by gamers on our exchange, providing high liquidity for games in the current crypto space. especially the NFT games are very new and not widely known yet.

Q4 : Personal privacy is very important to me, how does the platform protect me from cyber attacks and what additional security measures can I implement as a user?

from : @MonLeckc

Ans :
We implement the same security practices as existing exchanges such as HTTPS security protocol, the email address associated with crypto accounts, 2FA security, Whitelist security, control of the duration of each session. to increase security

Q5 : What are the key milestones on your roadmap — both things you have already achieved and things that we can look forward to? Any partnerships and short/long term technical milestones that you want to talk about or bring some attention to?
from :
@alisa_crypto

Ans :
we are starting our first work in our process of pre-sale our tokens and listing our tokens on pancakeswap. Immediately after that, we will list our tokens on the Whitebit exchange. Our relationship with major exchanges like Whitebit, Hotbit will be announced in the near future.
Please follow our channels for more details.
The biggest mark in our roadmap was the launch of the NFT exchange in our history

LIVE AMA QUESTIONS.

Q1. [ from Loki Easy]
If we look about crypto transection trading then there is much security privacy issues also crypto has major reputational problem due to 80% scams . How do you deal with the such a problem ??

Ans :
Yes, exactly.We have gone through 2 audits by 2 reputable platforms, Techrate and Solidility, and we are about to sign an audit contract with a larger company — Certik.
All of our vulnerabilities will be reviewed and corrected by them, to ensure we are a reputable and secure trading platform.

Q2. [ from TINI MO✓]
From where you get the project name? What does it means to you? And why you choose this name for your project?

Ans :
We named this project is King CZ which means it is the leader in the Crypto trading market, it’s like being a king.
Binance’s CZ is a person we really admire, we want to use his image as a target to work and learn.
So we named the project KingCZ- a king in the cryptocurrency market

Q3. [ from Nolum Kanata]
What is your strongest advantage that you think will make your team leading the market? In contrast, what is your weakness? How do you plan to overcome it?

Ans :
Our advantages: as you know NFT is an emerging wave in the Crypto market, it has no centralized exchange, we are a leader in the development of private exchanges for this NFT product
The weakness is:
This market is still very new so we need to learn, observe and collect ideas from the community to perfect it.

Q4.[from Blue Con]
How has the experience and background of your team been effective in the success of your project so far and how do you aim to revolutionize the field of blockchain and NFT?

Ans :
Our team has 7 to 10 years’ experience in the crypto market. Has worked in major exchanges such as Binance, Bitmart, Whitebit. We are confident enough to build a complete, reputable, and safe exchange.
All NFT products on the current market will be listed and auctioned by us on our exchange to increase the liquidity of these products. It will be a boost for the NFT market to thrive in the future.

Q5. [from Yasuo VN]
Marketing strategy is very important. A product can be established on the market without marketing and promotion, whatever it is good. So what are your plans for this? How will you build strong relationships with communities?

Ans :
Our marketing plan is aimed at the marketing channels and the partners that have a huge influence in this market.
Currently, our marketing team has signed contracts with many influential partners and has a huge following on media channels such as Tweeter, Reddit, YouTube, Medium, Facebook. They review, comment, and post about us on their channels. The spread from that was huge, we got a large number of members watching from their influence.

Thank you for your interest in our project. Wishing everyone success on the Crypto market.

Thanks to the Admin team for giving us the opportunity to participate in this chat with your community
Please Join us, follow us to create the most successful project in history.
Wish everyone a happy working day!

CONCLUSION.

1. Join Group:
@CryptoInfinity_Community_VN
@KlngCZ

2. Join Channel:
@Crypto_Infinity_News
@KingCz_Ann

3. Follow Twitter:
https://twitter.com/Infinity_AMA
https://twitter.com/KingCZ_Finance

🌐 Website (https://www.kingcz.finance/)
📥 Twitter (https://twitter.com/KingCZ_Finance)

Medium (https://medium.com/@cryptoinfinitycommunityvn)

by:-SB (@SBrock96)

--

--

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store
Crypto Infinity Community | VN

💥 Crypto Infinity is a Marketing Support team for Cryptocurrencies, AMA, Airdrop, Bounty, Advertising, ICO, Trade....